Verzend- en retourinformatie

Verzendkosten en gratis verzending

Bestellingen naar Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk boven de €100,- worden gratis verzonden.
Bij zendingen onder de €100,- worden wel verzendkosten in rekening gebracht. In dit geval zijn de verzendkosten binnen Nederland € 5,95.
De UPS bestellingen naar België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kosten €15,- aan verzendkosten.

Verzending na betaling

Alle bestellingen die zijn geplaatst en betaald voor 15:00 worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen waarvan de betaling later binnen komt, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Levertijd

  • PostNL : 1-2 dagen (ook op zaterdag geleverd)
  • UPS: 1-2 dagen (niet zaterdag geleverd)

Pakketten worden in het algemeen de volgende werkdag geleverd. Met u traceercode kunt u het pakket volgen en de exacte afleverdag bekijken. UPS levert niet op zaterdag.

Bij zowel PostNL als UPS heeft u de mogelijkheid het pakket ergens anders te laten bezorgen of op te halen op een afhaalpunt. Voor verder informatie heir over verwijzen wij naar de websites van PostNL website en UPS website.

Foutieve gegevens

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van of foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats, toevoegsels bij huisnummers) waardoor bestellingen niet op het juiste adres afgeleverd kunnen worden. Mocht u een fout hebben gemaakt bij het invullen van uw NAW-gegevens en uw bestelling is nog niet verzonden, neem dan direct klantenservice met ons op. Dit kan telefonisch of via email.
Voor een bestelling die retour komt door bijvoorbeeld verkeerd invullen van toevoegsels zullen opnieuw verzendkosten worden gevraagd voor verzending.

Retourinformatie

U hebt wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht u zich binnen dit termijn bedenken, dan kunt u de bestelling aan ons retour zenden nadat u contact met ons hebt opgenomen en u van ons een akkoord hebt gekregen. U krijgt na inspectie en goedkeuring van de retour gezonden artikelen binnen 14 dagen uw aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten die wij in rekening hebben gebracht teruggestort op uw IBAN.

De producten en verpakking moeten in nieuwstaat zijn. Dit betekend ongebruikt, compleet en onbeschadigd. Alleen dan kunnen wij restitutie verlenen.

De voorwaarden met betrekking tot het retourneren en  herroepingsrecht kunt u lezen in de algemene voorwaarden.

Retourkosten

De kosten die u maakt door de zending aan ons retour te zenden, vergoeden wij niet. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij adviseren de retourzending aangetekend naar ons op te sturen.

Uitgesloten van retour

Producten kunnen niet retour worden gedaan wanneer één van de volgende punten van toepassing is:

  1. Beschadigingen;
  2. Ontbreken of beschadigde originele verpakking

Retourformulier

Wanneer u de zending aan ons retour stuurt, dient u een volledig ingevuld retourformulier in de doos mee te zenden. Deze kunt u hier downloaden. (in ontwikkeling)